Manchester Unitedin entinen pelaaja, Quinton Fortune, muistelee seuran verkkosivuilla sitä, miten ManU oli lähellä hankkia brasilialaislegenda Ronaldinhon riveihinsä kesällä 2003.

Unitedin silloinen manageri, Sir Alex Ferguson, yritti houkutella taitavaa brassitähteä Englantiin Paris Saint-Germainista, mutta Ronaldinho suuntasikin Barcelonaan, jossa hän vietti viisi menestyksekästä vuotta.

Ronaldinho jopa matkusti Manchesteriin keskustelemaan siirrosta, mutta Fortunen mukaan neuvottelut sattuivat juuri väärälle päivälle.

– Mielestäni teimme virheen, kun toimme Ronaldinhon väärään aikaan vuodesta tänne, sillä sinä päivänä satoi, kun hän saapui Manchesterin lentokentälle. Silloin saattoi jopa olla kesä, mutta jos olisimme ajoittaneet sen oikealle päivälle, tarina olisi voinut muuttua täysin.

– Se olisi ollut kerrassaan uskomatonta saada hänet tänne. Hän on yksi kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Olin erittäin onnekas, kun sain pelata häntä vastaan Etelä-Afrikan kanssa olympialaisissa 72 000 ihmisen edessä.

Manchester United hankki kesällä 2003 Ronaldinhon sijasta hänen maanmiehensä, Klebersonin, sekä kamerunilaisen Eric Djemba-Djemban, joista kumpikaan ei varsinaisesti säväyttänyt Englannin kentillä.

Saman kesän elokuussa United pestasi kuitenkin Sporting Lissabonista muuan Cristiano Ronaldon, joka voitti seuran kanssa kolme Valioliigan mestaruutta ja Mestarien liigan. Hänet valittiin vuonna 2008 maailman parhaaksi pelaajaksi ja seuraavana kesänä hänet myytiin Real Madridiin silloisella maailmanennätyssummalla.