FC Barcelonan on kerrottu hakevan uutta hyökkääjää riveihinsä. Pelaajaprofiilinsa ja pohjattoman potentiaalinsa vuoksi ranskalainen Ousmane Dembele on yhdistetty seuraan läpi kevään ja kesän.

Nyt Borussia Dortmundin urheilujohtaja Michael Zorch on kuitenkin lähettänyt jääkylmät terveiset Kataloniaan ranskalaismedia L’Equipen välityksellä.

Zorch oli selventänyt L’Equipelle, että 20-vuotiaalla superlupauksella on sopimusta jäljellä seuran kanssa vuoteen 2021 saakka. Zorch oli jatkanut, että miehen siirrosta ei ole käyty neuvotteluja. Sen sijaan urheilujohtaja oli vakuuttunut, että Dembele edustaa keltamustia myös tulevalla kaudella.

Barcelonan uuden valmentajan, Ernesto Valverden on kerrottu priorisoineen Dembelen hankinta kesän ostoslistansa kärkeen. Zorchin lausunnon perusteella näyttää kuitenkin siltä, että Valverde joutuu kääntymään hankinnoissaan muualle.

Dembele on sekä ammattilaisten arvioissa, että tilastoissa Bundesligan kirkkain lupaus. 20-vuotias antoi menneellä kaudella yhteensä 21 maaliin johtanutta syöttöä ja teki 10 maalia 49 ottelun aikana.