Real Madridin tähtipelaaja Gareth Bale otti kantaa siirtohuhuihin, joiden mukaan Manchester United olisi yrittämässä kaapata Balea takaisin Englantiin.

Balen kausi Real Madridissa oli repaleinen loukkaantumisten takia. Muun muassa Jose Mourinho on ollut kiinnostunut hankkimaan Walesin maajoukkuemiehen Unitediin, mutta Bale pysyy omien sanojensa mukaan Madridissa.

– Olen tyytyväinen täällä Madridissa. Voitamme pokaaleja ja olen onnellinen, Bale kertoi Daily Mailin mukaan.

Tällä kaudella loukkaantumisten takia Isco nousi Balen tilalle kokoonpanoon ja käytti mahdollisuutensa erittäin hyvin. Myös Isco on kertonut halusta jäädä Madridiin, joten kilpailu peliajasta kovenee.

– Tein pitkäaikaisen sopimuksen Madridiin. Perheeni on onnellinen ja minä olen onnellinen, joten jatkamme samalla tavalla, Bale totesi.

Päävalmentaja Zinedine Zidane oli luonnollisesti onnellinen Balen puolesta, kun hän pääsi juhlimaan Mestarien liigan voittoa kotikaupungissaan Cardiffissa. Kommentti Balen peliajasta herätti kuitenkin hieman kummastusta brittimediassa.

– Mielestäni olin oikeassa valittuani joukkueen, joka aloitti. Hän (Bale) pelasi vähän aikaa, joten olen iloinen hänen puolestaan. Tärkeintä oli se, että hän oli mukanamme. Se oli todella tärkeä asia hänelle päästä tähän finaaliin (joka pelattiin Cardiffissa), Zidane sanaili.

Bale myönsi itsekin, ettei ollut finaalin alla parhaassa kunnossa vielä, joten Zidanen kommenteista ei vielä kannata sen suurempia johtopäätöksiä tehdä.