Superagentti Mino Raiola piti nuoren AC Milan -maalivahdin Gianluigi Donnarumman puolia, kun häneltä kysyttiin jatkosopimuksesta.

Donnarumma ei ole tehnyt vielä seuran kanssa uutta jatkosopimusta ja vasta 18-vuotias maalivahtilupaus on ollut siirtohuhujen kohteena pitkään. Nykyinen sopimus on voimassa vielä vuoden, mutta uudesta jatkosopimuksesta on ollut keskuteluja jo pitkään.

– Hän on maalivahtien Maradona. Hän voi vain kehittyä, ja hänen täytyy saada tehdä se rauhassa. Hän ei ole orja tai robotti. Hänestä on 11 huippuseuraa kiinnostunut, Raiola jyrisi Corriere dello Sportille.

– Ymmärrän stressin ja fanien odotukset, ”Gigio” on jo seuran symboli ja uusille omistajille olisi ideaalitilanne, että jatkosopimus sorvattaisiin tänään. Itseasiassa eilen, mies jatkoi.

Milanin uudet kiinalaiset omistajat haluavat pitää Donnarumman seurassa vielä pitkään. Raiola rauhoitteli tilannetta ja halusi antaa myös uusille tekijöille seurassa rauhan työskennellä. Keskustelut ovat joka tapauksessa Raiolan mukaan käynnissä, mutta päätökset vielä kaukana.

– Jos kysytte minulta: ”Onko mahdollista, että Donnarumma jatkaa Milanissa?”, silloin vastaus on kyllä. Jos kysytte: ”Onko mahdollista, että Donnarumma lähtee Milanista, silloinkin vastaus on kyllä, Raiola sanoi.

Milanin päävalmentaja Vincenzo Montella on lehtitietojen mukaan neuvonut Donnarummaa jäämään Milaniin. Raiolan mukaan Montellan pitäisi keskittyä täysin muihin asioihin, kun hänen suojattinsa neuvomiseen.

– En ole valmentaja, eikä hän ole agentti. Hän voi neuvoa Gianluigia, mutta mieluiten siinä, miten hän pitää maalinsa puhtaana. Minä hoidan loput, Raiola totesi.

Lähde: Goal