SuomiFutis-sivuston asiantuntija Joel Pohjanpalo pitää Saksan joukkuetta Confederations cupissa iskukykyisenä ja nälkäisenä.

Confederations cup ei nouse arvostuksessa välttämättä kaikkein korkeimmalle arvoturnauksista, mutta se on tärkeä näytönpaikka nuorille pelaajille.

– Totta kai panos on vähän eri kuin EM- tai MM-turnauksessa, mutta silti se on hyvä näytönpaikka monelle pelaajalle, jotka eivät yleensä ole maajoukkueen mukana, Pohjanpalo sanoo.

Hyvänä esimerkkinä Pohjanpalo nostaa Saksan nuorekkaan maajoukkueen, joka on esiintynyt turnauksessa edukseen. Saksa kohtaa torstaina Meksikon välierässä.

– Siellä ei montaa pelaajaa vakituisesta kokoonpanosta ole. Se oli Joachim Löwiltä hieno veto ottaa Saksan Bundesliigan parhaat pelaajat pois lukien Bayern Münchenin ja Borussia Dortmundin tähtipelaajat. Tulos on näkynyt taululla.

Videolla Pohjanpalo myös ennustaa, kuinka pitkälle Saksan eväät riittävät. Katso ”Jollen Danger Zonen” tuore videojakso yltä. Tilaa myös tästä YouTube-kanava SporttiTV!