RoPS voitti kotonaan onnekkaalla osumalla Ilveksen maanantaina Veikkausliigassa. RoPS:n päävalmentaja Juha Malinen oli voitosta huolimatta hurjana ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Malinen ei säästellyt sanojaan puhuessaan pelaajistaan ottelun jälkeen. Malisen mukaan ensimmäinen jakso oli todella luokatonta, eikä kentällä näkynyt tarvittavaa intohimoa.

– Ensimmäinen jakso näytti siltä, että ihan varmasti hävitään tämä peli.

– Tämä on kuitenkin sellainen työ, jossa käydään kerran päivässä kentällä ja ollaan siellä tunnista puoleentoista tuntiin, niin on se saatana, jos ei silloin tule intohimo mukaan, vaan pysytään siinä pleikkarifiiliksessä. Silloin ei tapahdu mitään, Malinen jyrisi.

Malinen kiitteli Eetu Muinosen pelaamista kymppipaikalla. Sen sijaan Simo Roiha sai melkoisen ryöpytyksen. Roiha on tällä kaudella tehnyt kolme maalia melko vähäisellä peliajalla. Malisen mukaan Roihan ongelma on se, että kun hänet valitaan avauskokoonpanoon, pelaamisen taso romahtaa.

– Aina kun hän on avauksessa, niin ihan kuin olisi äitiä ikävä… tai tyttöystävää, en tiedä ketä. Siinäkin on sellainen henkinen juttu, joka pitää vain yrittää selvittää.

– Toivottavasti ura ei vain hurahda ohi sitten, että olisi kiva ollut aloittaa joskus hyvin, Malinen sanoi.