HJK kävi ottamassa täydet kolme pistettä Kuopiosta maalein 2-0 sunnuntai-iltana Veikkausliigassa. KuPS:n vasempana laitapuolustajana debyytin tehnyt 19-vuotias Jiri Nissinen pelasi upean ottelun.

Nissinen katkoi hyvin tilanteita ja oli vahva kaksinkamppailuissa. Lisäksi nuori mies oli myös pallollisena varma. Nissinen pääsi jopa hyvään tekopaikkaan ensimmäisellä puoliajalla, mutta HJK:n maalivahti Markus Uusitalo veti pidemmän korren. Nissisen upeat otteet huomioitiin myös Twitterissä. Katso twiitti alta, jos et näe, katso tästä.

Vesa Suonsyrjä

@VesaSuonsyrja
Kupsin nuori laitapakki Nissinen ollut todella hyvä ensimmäisessä liigapelissään #Kups #veikkausliiga

HJK ei päässyt missään nimessä helpolla Kuopiossa, vaikka lukemat ehkä toista kertoikin. Akseli Pelvas vei ensimmäisellä puoliajalla HJK:n johtoon rangaistuspotkulta.

Keskuspuolustaja Hannu Patronen viimeisteli 2-0-loppulukemat 87. minuutilla kulmapotkutilanteesta. Sebastian Dahlström antoi keskityksen ja Patronen sai vapaasti puskea pallon maaliin.

– Kyllä se oli suunniteltu juttu, mutta yllättävän vapaana olin, joten oli helppo laittaa sisään, Patronen kommentoi Ruudun haastattelussa maaliaan ottelun jälkeen.

HJK:lle nollapeli oli jo kauden yhdeksäs. Viimeiseen seitsemään otteluun helsinkiläiset ovat päästäneet vain yhden maalin. Siinä kelpaa päävalmentaja Mika Lehkosuon hymyillä, kuten alla olevassa kuvassa KuPS-voiton jälkeen. Jos et näe kuvaa, voit katsoa sen täältä.