Real Madridin supertähti Gareth Bale on verkkosivusto Bleacher Reportin mukaan kertonut seurajohdolle haluavansa siirron kesän aikana.

Bale kärsi viime kaudella paljon loukkaantumisista, eikä mies päässyt loppukaudesta täyteen pelikuntoon. Yhteensä pelejä kertyi La Ligassa vain 17.

Real Madridin ollessa AS Monacon superlupaus Kylian Mbappen perässä, Balen asema seurassa on käynyt tukalaksi. Huhut kertovat, että Bale haluaisi pois Madridista ja suuntana näyttäisi tällä hetkellä olevan Manchester United.

Sivuston mukaan Bale ei ollut aluksi halukas siirtymään Jose Mourinhon alaisuuteen, mutta viimeisten tietojen mukaan mieli olisi muuttunut. Walesilaistaituri olisi valmis tekemään Unitedin kanssa kahden vuoden sopimuksen. ManU:ssa Balen siirrolle on annettu alustavasti vihreää valoa, mutta siirtosumma voi nousta kynnyskysymykseksi.

Bale teki viime kaudella pitkän jatkosopimuksen Realin kanssa, joka on voimassa aina vuoteen 2022 saakka. Real maksoi vuonna 2013 Balesta silloisen ennätyssumman, 101 miljoonaa euroa, joten ihan halvalla ei tuulennopea laituri lähde Los Blancosista.

ManU on ollut myös toisen Real Madrid -tähden perässä, nimittäin Alvaro Moratan. Toisaalta ManU:lla on myös jotain, mitä madridilaiset haluaisivat, sillä Real on pitkään havitellut tähtivahti David De Geaa. Jos ennusmerkit pitävät paikkaansa, saatetaan Realin ja Unitedin välillä nähdä siirtoikkunan isoin kauppa.