Cristiano Ronaldon asema Real Madridissa on yhä tapetilla, lue viimeiset käänteet tästä. Ronaldon maanmies ja entinen Real Madridin tähtipelaaja Luis Figo esitti oman kantansa kuumaan perunaan.

Figo ei usko, että Ronaldo olisi todella lähdössä Madridista, vaikka huhut ovatkin käyneet kuumana.

– Paljon pitäisi tapahtua, että hän lähtisi. Se on henkilökohtainen päätös, ja jos joku todella haluaa jonkun asian tapahtuvan, se lopulta myös tapahtuu. Mutta näen sen (Ronaldon lähdön) epätodennäköisenä, Figo sanoi Golin Directo Gol Tarde -ohjelmassa.

Real Madrid on varmasti miettinyt jo korvaajia Ronaldolle, mikäli hän todella lähtee pois. Muun muassa Chelsean Eden Hazardia on huhuiltu Realiin, lue lisää tästä. Figon mukaan Realin menestys ei silti ole riippuvainen Ronaldosta, vaikka hän onkin viime vuosina ollut joukkueen tärkeimpiä pelaajia.

– Olen yhä sitä mieltä, että kukaan ei ole korvaamaton, ei edes Cristiano Ronaldo. Seurat eivät voi olla riippuvaisia kenestäkään. Tämänkaltaisten seurojen historia on aina kaiken yläpuolella, jopa presidentin tai kenen tahansa, Figo muistutti.

Ronaldo ei ole kommentoinut siirtohuhuja mitenkään julkisuudessa. Tällä hetkellä Ronaldo pelaa Portugalin paidassa Confederations Cupissa ja oli maansa sankari keskiviikon ottelussa Venäjää vastaan, lue lisää.

Lähde: AS