Evertonin belgialaishyökkääjää Romelu Lukakua on pitkin kauden viety siirtohuhuissa takaisin hänen vanhaan seuraansa, Chelseaan.

Huhut voimistuivat jälleen lauantaina, kun Lukaku, 24, lisäsi Instagram-tililleen videon (katso alta), jossa hän on mukana leikkimielisessä 5 vs 5 -pelissä. Monen katse kiinnittyi kuitenkin kentän laitamainoksiin, joita koristivat Chelsean logot.

Siirtohuhut kantautuivat Lukakun korviin asti, ja hän päätti antaa paljonpuhuvan lausunnon Twitterissä.

– Taas tätä hevonpaskaa… Se on vain 5 vs 5 -peli, ihmiset! Joidenkin teistä pitäisi rauhoittua, kirjoitti Lukaku (katso alta).

Aiemmin tänä kesänä Lukaku ilmoitti, että hänen jatkonsa Evertonissa on hyvin epätodennäköistä, vaikka hänellä on yhä kaksi vuotta sopimusta jäljellä. Maajoukkuetauolla belgialaishyökkääjä vihjaili, että sopimusneuvottelut jonkin Valioliigan seuran kanssa ovat jo edenneet.

– Tiedän, mitä on tapahtumassa, mutta en voi kertoa enempää. Tiedän, mitä tapahtuu, mutta jätän puhumisen agentilleni. Tärkein asia on, että haluan voittaa pokaaleja. Keskustelemme nyt yhden seuran kanssa. Haluaisin kaikista eniten pelata Mestarien liigassa ja voittaa Valioliigan kerran – tai jopa pari kertaa. Se olisi kaikista kauneinta, sanoi Lukaku ESPN:n mukaan.

Lukaku sijoittui päättyneellä kaudella Valioliigan maalipörssissä toiseksi 25 osumalla. Hänen edellään oli vain Tottenhamin Harry Kane 29 maalilla.