Aiemmin kesällä lähtöhaluistaan avautunut Cristiano Ronaldo aiheutti kommentillaan valtavan uutisvirran sekä avasi ennakoinnin miehen tulevaisuudesta.

Ronaldo on itse pysynyt vaiti siitä saakka, kun hän kertoi tahtovansa jättää Espanjan. Lisätietoja asiasta on saatu lähinnä tähtipelaajan ystäviltä sekä Real Madridin johdolta.

Tämän vuoksi spekulaatiot miehen seuraavasta seurasta ovatkin olleet mielenkiintoista seurattavaa.

Nelinkertaisen Kultaisen pallon voittajan tuleva seura kiinnostaa myös vedonlyöjiä. Vedonlyöntiyhtiö Betssonin sivustolla kertoimet Ronaldon seurasta siirtoikkunan sulkeutumisen jälkeen ovat heilahdelleet valtavasti viime viikkojen aikana, kertoo Betsson tiedotteessaan.

Tällä hetkellä kertoimienlaskijat uskovat vakaasti Ronaldon jäävän Real Madridiin, sillä kerroin tälle on vain 1.15.

Toiseksi pienin kerroin, eli Betssonin mielestä Madridiin jäämisen jälkeen todennäköisin vaihtoehto Ronaldolle on Manchester United. Englantilaisseuran kerroin on tällä hetkellä 5.00.

Kolmanneksi todennäköisin seura Betssonin työntekijöiden mielestä on Paris Saint-Germain.

Sen sijaan Ronaldon siirtyminen Liverpooliin voisi tuottaa onnekkaalle veikkaajalle sievoisen tilin. Liverpooliin siirtymistä pidetään hyvin epätodennäköisenä, sillä kerroin tälle on 50.00. Yhtä suuren kertoimen saavat muun muassa Internazionale sekä Arsenal.