Suomessa harvemmin törmätään tällaisiin tapauksiin, mutta Kuopiossa nähtiin sunnuntaina vanha kunnon viuhahtaja, eli henkilö, joka vähissä vaatteissa juoksee kentälle ottelun aikana.

KuPS:n ja HJK:n välisessä ottelussa Kuopiossa viuhahtaja juoksi kentälle vähissä vaatteissa hieman ennen Hannu Patrosen tekemää 2-0-maalia noin 86. minuutilla.

Erään Twitter-käyttäjän mukaan järjestysmiehet eivät kauheasti viuhahtajaa estellyt, mutta veivät hänet lopulta rauhoittumaan. Katso kuva viuhahtajasta alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Ensin viuhahtaja juoksee kentän läpi ja heti perään HJK kulmurista 0-2 johtoon. #KuPS #Veikkausliiga #hjk

Jos et näe alla olevaa twiittiä, voit katsoa sen täältä.