© Kuva: Juha Tamminen

Video: Oscarin ylilyönti johti joukkotappeluun Kiinan superliigassa

Chelsean entinen pelaaja Oscar sai Kiinan superliigassa aikaan noin 40:n miehen joukkokärhämän. Kiista pelaajien välillä alkoi Oscarin tahalliselta näyttäneestä potkusta kahta vastustajaa kohti.

Shanghai SIPG:n ja Guangzhoun välillä pelattu ottelu katkesi ensimmäisellä puoliajalla, kun SIPG:n Oscar tekee käsittämättömän ratkaisunsa. Vastustajat ilmeisesti näkevät teon tarkoituksellisena, sillä Oscar työnnetään kentän pintaan välittömästi potkujen jälkeen.

Pelin keskeydyttyä myös vaihtopelaajat ja huoltomiehet juoksevat kentälle.

Katso tapahtuneesta twiitattu video alta. Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

  • Apo Elo

    Mikä tuossa oli muka väärää!? Nopeessa tempossa potkasee palloa ja kummallakin kertaa on joku pallon edessä. Onhan noita työkseen matseissa, vaikka ei nyt kahta heti peräkanaa. Mutta, nopeetahan nuo tilanteet tuli. Turhaan kinuskit siinä otti herneen nenään.