VPS venyi upeasti torstaina, kun se kaatoi kotonaan hurmiossa olleen kotiyleisön edessä Olimpija Ljubljanan Eurooppa-liigan ensimmäisellä karsintakierroksella maalein 1-0.

Upeaa kautta pelaava Joonas Vahtera, 21, teki Vepsun voittomaalin ottelun 12. minuutilla. Maali räjäytti Elisa Stadionin lehterit lähes liitoksistaan. Katso Vahteran maali alta, jos et näe, katso täältä.

Rami Louke

@ramilouke
Piti purkaa kameraa ja ensimmäisenä Jonttu Vahteran upea maali! @vps1924 esitys oli aivan maaginen! Tupa täynnä ja fiilis katossa! #uelfi

Ottelua Vaasassa seurasi lähes 4000 katsojaa ja paikanpäällä oli upea tunnelma. Tunnelmaa kiitteli myös VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen.

– Näin se pitäisi aina olla, kun VPS pelaa. Ennen peliä kävin VIP-ravintolassa ja aitioissakin puhumassa, että tänään ei ole väliä onko Vaasasta vai Mustasaaresta ja onko suomenkielinen vai ruotsinkielinen. Tänään katsomossa pitää näkyä, että kentällä pelaa suomalainen joukkue slovenialaista vastaan ja mielestäni näin kävi. Faniryhmä ei ollut hetkeäkään hiljaa ja tunnelma oli upea, Vuorinen kehui seuran nettisivuilla.

Ottelun loppuhetkillä koko yleisö nousi seisomaan ja taputtamaan omilleen. Katso video alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Jani Blankenship

@jablaz
#Vaasa seisoo ja kannustaa! #seuraaraitaa #vepsu #uelfi