Manchester Unitedin kapteeni Wayne Rooney jäi edellisellä kaudella vähäiselle peliajalle, eikä miehen tulevaisuus näytä kovin ruusuiselta manageri Jose Mourinhon alaisuudessa.

Rooneylla on ManU:n kanssa sopimusta jäljellä vielä ensi kausi, jonka jälkeen sopimukseen sisältyy vielä optio sitä seuraavasta kaudesta. United on mitä luultavimmin valmis luopumaan pitkäaikaisesta kapteenistaan, mutta Rooneyn palkkaa ei noin vain makseta.

Esimerkiksi Rooneyn entinen seura Everton on ollut kiinnostunut, mutta ongelmaksi on muodostumassa hyökkääjän 300 000 punnan viikkopalkka. Kiinassa hierotaan varmasti myös jonkinlaista tarjousta Unitedille, mutta Rooney ei lehtitietojen mukaan ole halukas siirtymään perheen kanssa Kiinaan.

Samalla Rooney on myös pudonnut pois Englannin maajoukkueryhmästä, vaikka mies haluaisi olla mukana vuoden päästä järjestettävissä MM-kisoissa. Rooney tarvitsisi kuitenkin ensi kaudella säännöllisesti peliaikaa, jotta paikka MM-kisoihin avautuisi.

Tällä hetkellä sitä ei ole tiedossa ainakaan Manchester Unitedissa, jossa ollaan tuomassa kesän aikana kovia hyökkääjänimiä sisään. Ainakin Real Madridin Alvaro Morata sekä viimeisimpänä Bayern Münchenin Robert Lewandowski ovat pyörineet siirtohuhuissa Unitedin kiikareissa.

Rooney pääsi kentälle ManU:n voittaessa Eurooppa-liigan finaalin, ja useat ihmiset katsoivat, että ottelu jäi Rooneyn viimeiseksi Unitedin paidassa. Tällä hetkellä maalinsylkijä on kuitenkin jumissa Manchesterissa.