SS Lazion keskikenttäpelaajan Lucas Biglian on määrä toteuttaa siirtonsa AC Milaniin perjantaina, kertoo hänen agenttinsa Enzo Montepaone MilanNews.it -sivustolla.

Argentiinaa maajoukkuetasolla edustava Biglia, 31, pelasi viime kaudella Lazion paidassa 34 ottelua, joissa hän iski yhteensä viisi maalia ja antoi neljä maalisyöttöä.

Bigliaa on huhuttu Milaniin jo pidemmän aikaa. Torstaina italialaismediassa uutisoitiin, että AC Milan ja Lazio olisivat lyöneet 17 miljoonan euron kaupan lukkoon, minkä jälkeen agentti Montepaone vahvisti siirron.

– Biglia on niin onnellinen tästä siirrosta. Hän saapuu Milanoon huomenna (perjantaina) eikä hän malta odottaa, että pääsee aloittamaan, sanoi Montepaone Goalin mukaan.

Keskikentän puolustavan pelaajaan rooliin istuvasta Bigliasta on tulossa Milanin kesän yhdeksäs hankinta. Punamustien riveihin ovat tässä siirtoikkunassa siirtyneet jo Andre Silva (Porto), Andrea Conti (Atalanta), Hakan Calhanoglu (Bayer Leverkusen), Ricardo Rodriguez (Wolfsburg), Mateo Musacchio (Villareal), Franck Kessie (Atalanta), Antonio Donnarumma (Asteras Tripoli) ja Fabio Borini (Sunderland).