Borussia Dortmund ei ole voittanut Bundesliigaa nyt viiteen vuoteen. Dortmundin Christian Pulisic kuitenkin uskoo, että seuraavalla kaudella ikuiselta tuntunut asetelma Bundesliigassa muuttuu.

Aiemmin tänä kesänä Dortmundin johtaja Hans-Joachim Watzke kertoi suoraan, ettei usko Dortmundin vielä haastavan Bayern Müncheniä.

Pulisic on kuitenkin eri mieltä. Hän kertoi saksalaiselle Kicker-lehdelle uskovansa, että ensi kaudella heillä on kenties suurin mahdollisuus voittaa mestaruus.

Menneellä kaudella Dortmund päätyi Saksan pääsarjassa sijalle kolme. RB Leipzig teki ilmiömäisen nousun ja otti Dortmundille ennen kautta ennustetun toisen sijan kolmen pisteen erolla.

Aivan harakoille ei kuitenkaan Keltamustien kausi mennyt. Voitto Saksan Cupissa antoi tarvittavan uskottavuuden ensi kauden taistoon Bundesliigan mestaruudesta.

Seuran menestyksen ohella vasta 18-vuotias Pulisic toivoo myös henkilökohtaista kehitystä. Vaikka ensimmäinen kausi edustusjoukkueessa oli läpimurto, on nuorukaisella vielä varaa kehitykseen. Mies kertoikin suhtautuvansa positiivisesti tulevaan.

– Viime kausi oli hyvä askel kehityksessäni. En koe paineita kannattajilta tai medialta. Asetan itse itselleni kaikista pahimmat paineet, Pulisic pohti.

Lähde: Goal