Parhaillaan käynnissä oleva Helsinki Cup herättää laajalti posiitivisia tunteita. Twitterissä jokavuotisen tapahtuman kehutaan nostattavan hyvää urheiluhenkeä, elävöittävän kaupunkikuvaa ja tuovan ihmisiä yhteen.

Mikko Tammiluoma kehuu nuorten jalkapalloilijoiden kehitystä.

– Näiden 13-vuotiaiden peli-idea on toisesta ulottuvuudesta verrattuna 90-lukuun, kun itse samassa iässä. #Eteenpäin on menty! #HelsinkiCup, Tammiluoma pohtii Twitterissä.

Nimimerkki Leo puolestaan ylistää sekä hyvää yleistä tunnelmaa kaupungissa, että lasten urheilusta saamaa riemua.

– #HelsinkiCup on kyllä stadin parhaita kesätapahtumia. Junnut painaa sata lasissa ja hymy naamalla ja about kaupungin jokainen nurmi täynnä, mies kirjoittaa.

Erkko Meri kommentoi viime vuosina puhuttanutta aihetta painostavista vanhemmista, jotka eivät aina malta käyttäytyä tilanteen vaatimalla tavalla.

– #HelsinkiCup-havaintoja, päivä 1:
– Turnaus näkyy hienosti ympäri kaupunkia
– Tuomareilla mainio ote
– Ei havaintoja ”häirikkövanhemmista”

Nyt 41 kertaa järjestettävä turnaus on vuosien saatossa kasvanut Euroopan kolmanneksi suurimmaksi juniorijalkapalloturnaukseksi.

Katso Tammiluoman, Leon ja Meren twiitit alta. Jos twiitit eivät näy, voit katsoa ne täältä ja täältä ja täältä.

Mikko Tammiluoma

@lahetti
Näiden 13-vuotiaiden peli-idea on toisesta ulottuvuudesta verrattuna 90-lukuun, kun itse samassa iässä. #Eteenpäin on menty! #HelsinkiCup

Erkko Meri

@ErkkoMeri
#HelsinkiCup-havaintoja, päivä 1:
- Turnaus näkyy hienosti ympäri kaupunkia
- Tuomareilla mainio ote
- Ei havaintoja "häirikkövanhemmista"

Katso myös muita reaktioita tapahtumaan alta.

Johanna Krabbe

@johannakrabbe
Helsinki Cup näkyy jo kaupungissa ja kerää #Helsinki:in yli 20 000 nuorta jalkapalloilijaa. #HelsinkiCup #jalkapallo hel.fi/uutiset/fi/hel…