HJK johti ensimmäisen puoliajan jälkeen FK Shkendijaa maalein 1-0 Eurooppa-liigan toisen karsintakierroksen ratkaisuottelussa. Ensimmäinen osaottelu päättyi Makedoniassa Shkendijan 3-1-voitoon.

HJK teki avausmaalin kulmapotkusta 28. minuutilla. Shkendijan hyökkääjä Marjan Radeski puski Moshtagh Yaghoubin antaman kulmapotkun omaan maaliin.

HJK hallitsi ensimmäistä puoliskoa ja loi muutamia vaarallisia tekopaikkoja. Klubi rakensi suurimman osan tilanteista vasemmalta laidalta Juha Pirisen kautta. Myös Yaghoubi haki usein palloa vasemmalta laidalta.

Shkendija sai silti muutaman vaarallisen vastahyökkäyksen tehtyä, jotka lähtivät poikkeuksetta HJK-pelaajan virheestä.

Suurin kehityskohde HJK:n ensimmäisen puoliajan pelaamisessa oli hyökkäyskolmanneksella. Klubin on löydettävä toisella puoliskolla lääkkeet ohittaa Shkendijan puolustusmuuri. Useat laukaukset ja murtautumistilanteet törmäsivät vierasjoukkueen yhtenäiseen puolustuslinjaan.

Suomalaisjoukkueiden toisessa ottelussa VPS johti tauolle mentäessä Bröndbytä 2-1. Vepsu tarvitsee vielä kaksi maalia selvitäkseen jatkoon.