Leonardo Bonucci palasi parrasvaloihin kertaheitolla, kun tieto miehen siirrosta AC Milaniin varmistui. Sittemmin mies on ollut entistä aktiivisempi Instagramissa ja saanut luonnollisesti enemmän aikaa kansainvälisessä jalkapallomediassa.

Vaikka siirto Juventuksesta Milaniin saattaa kirpaista monia – etenin Bonuccin henkilökohtaisia seuraajia, ei mies ole ainakaan pyydellyt anteeksi. Somessa kohua herättänyt lähtö ei tunnu vaivaavan italialaista, sillä hän esiintyy varsin ylpeänä uuden seuransa edustajana.

Bonucci onkin kerta toisensa jälkeen tehnyt selväksi, että hän on Milanissa tekemässä historiaa. Mies on sanonut, että aikoo olla mukana nostamassa viime kaudella Serie A:ssa sijalle kuusi jääneen seuran jälleen siihen loistoon, jossa se ansaitsee olla. Mikäli Bonuccia on uskominen, pettymyksen vuodet Milanissa ovat takana päin.

Myös Juventuksen kannattajat ovat olleet ihmeissään Bonuccin äkkinäisestä suunnanmuutokseta. Miten seitsemän kautta Juventusta nöyrästi edustanut työmyyrä voi viikossa kääntyä niin intohimoiseksi toista seuraa kohtaan?

Bonucci ei ole suoranaisesti vastannut kannattajien hämmästelyyn, vaan ainoastaan lisännyt bensaa liekkeihn.

– Milania ajatellessa tulee välittömästi tunne seuran historiallisuudesta. Tunnet olevasi osa niitä mestareita, jotka ovat pukeutuneet samaan paitaan. Ajattelen, Franco Baresia, Alessandro Costacurtaa, Paolo Maldinia ja Alessandro Nestaa. Arvostan kaikkea, mitä he ovat antaneen jalkapallolle ja tälle seuralle, Bonucci kirjoittaa Intstagramissa.

– Milanissa minua syleili välittömästi kannattajien syvä kiintymys ja lämpö. Sen vuoksi aion menestyä yhdessä pelikaverieni kanssa. Voittojen kautta intohimoni ja toiveeni seuran menestymisestä tuo Milanin takaisin Italian ja Euroopan huipuille, seuraavasta ottelusta alkaen, yhdessä, miehen tunteellinen teksti jatkui.

AC Milan pyrkii selkeästi uuteen nousuun myös muiden hankintojen kautta. Seura on ollut hyvin aktiivinen tämän kesän siirtoikkunassa ja käyttänyt ehdottomasti eniten rahaa koko Italiassa.