Myöhään eilen illalla vahvistettu jättisiirto Juventuksen ja AC Milanin väillä on herättänyt paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa.

Juventuksessa seitsemän kautta pelanneen Leonardo Bonuccin siirto toiseen italialaisseuraan on nostanut sekä haikeita, pettyneitä, että vihaisia tunteita. Toisaalta AC Milanin kannattajat ovat olleet hyvillään seuran uudesta hankinnasta.

Myös Bonuccin seurakaveri Juventuksesta, Giorgio Chiellini otti kantaa pakkiparinsa lähtöön. Chiellini nimittäin vaihtoi twitter-tilinsä profiilikuvan eilen illalla. Uudessa kuvassa Chiellini pitää kiinni päällänsä olevan Juventus-paidan logosta. Logo on asemoitu sydämen päälle.

Wayne Girard kommentoi siirtoa toisen seuran kannattajan näkökulmasta.

– #ASRoman kannattajat vihaavat Juventusta. Mutta Bonuccin lähtö siirtyminen toiseen italialaisseuraan on todella törkeää. Eikä vain törkeää, se on vastenmielisen törkeää, Girard lyttäsi.

Hassan Abbas sen sijaan pohti koko vaihdon älyttömyyttä.

– Miksi F Bonucci lähti Milaniin? Hän oli seuralegenda Juventuksessa.

Myös Bonuccin 40 miljoonan euron siirtohinta herätti keskustelua. Monien mielestä Juventus olisi voinut pyytää miehestä huomattavasti enemmän.

Katsto Girardin ja Abbasin twiitit alta. Voit myös katso Chiellinin uuden profiilikuvan twitteristä. Jos twiitit eivät näy, voit katsoa ne täältä, täältä ja täältä.

Wayne Girard

@WayneinRome
#ASRoma fans HATE Juventus, but seeing #Bonucci leave for another Italian team is just dirty. Not a fun dirty, just a disgusting dirty.

even Pogba didn't get such an icy send-off.

Rare picture of @acmilan fans outside Casa Milan waiting for #Bonucci (2017)

Unreal recruitment by AC Milan this window. Chinese $$$$