Viime kesänä Manchester Cityyn liittynyt laitahyökkääjä Leroy Sane uskoo, että hänen joukkueensa on valmis kilpailemaan Real Madridin kanssa Mestarien liigan voitosta.

Real on voittanut kilpailun kolme kertaa viimeisen neljän vuoden aikana. Viimeisimmät kaksi mestaruutta ovat tulleet peräkkäisinä kausina.

City ylsi kaudella 2015-2016 Mestarien liigan välieriin, mikä on seuran paras suoritus kilpailussa. Tuolloin semifinaalivastustajaksi tuli juuri Real Madrid, joka oli vahvempi yhteismaalein 1-0 ja voitti lopulta koko lystin.

Saksan maajoukkuelaituri Sane, 21, tietää, että City ei ole suurin mestarisuosikki, mutta uskoo, että luvassa on manchesterilaisten kausi.

– Realilla oli erittäin hyvä viime vuosi. He ovat paras joukkue Euroopassa tällä hetkellä, joten siitä tulee vaikeaa, mutta kyseessä on kuitenkin uusi kausi, sanoi Sane ESPN:n FC:n haastattelussa.

– En usko, että me olemme suosikkeja, mutta me voimme päästä semifinaaleihin. Meillä on joukkue, joka pystyy siihen. Meillä on kokeneita nuoria pelaajia, jotka pelaavat erittäin hyvin. Jos me teemme kovasti töitä ja kehitymme, me pystymme siihen.

– (manageri) Pep Guardiola on voittanut useita palkintoja, ja hän tuo meille uskoa. Tämä on iso vuosi. Haluan voittaa pokaaleja.