Evertonin entinen kapteeni Phil Neville uskoo, että Englannin kaikkien aikojen paras maalintekjiä Wayne Rooney tekee seurasta villin kortin ensi kaudelle, kertoo Goal. Neville näkee uusien hankintojen myötä Evertonin jälleen kisailevan Valioliigan voitosta.

13 voitokkaan Manchester United -vuoden päätteeksi Rooney palaa seuraan, joka ei puolestaan ole päässyt nostamaan pokaalia sitten vuoden 1995 FA Cupin.

Vaikka Romelu Lukakun lähtö seurasta oli odottamaton ja kova pala, uskoo kolme vuotta sitten uransa Evertonin Goodison Parkilla päättänyt Neville maajoukkuekapteenin tuovan uutta puhtia joukkueeseen.

– Everton on nyt ollut hyvin aktiivinen. Vaikka Lukakun lähtöä ei odotettu, tähdätään ensi kauteen silti samalla teholla, Neville kommentoi.

– Uskon, että Rooneylla on mahdollisuus sitoa joukkue yhteen. On varmaa, Wayne Rooney ei palaisi Evertoniin, ellei hän uskoisi, että seura voisi oikeasti voittaa, mies spekuloi.

Entinen puolustaja kertoi, että Everton pyrkii ottamaan mallia Tottenham Hotspurilta. Neville kuvaili, että neljä tai viisi vuotta sitten seurat olivat samalla tasolla. Sittemmin Tottenham ryhdistäytyi ja päätyi viime kaudella Valioliigassa toiseksi.

Neville esiintyi uransa aikana yhteensä 59 kertaa Englannin A-maajoukkueessa.