Portugalin ja Meksikon välisestä Confederations Cupin pronssiottelusta ei tapahtumia puuttunut.

Jo vartin pelin jälkeen Portugali sai rangaistuspotkun, mutta André Silva epäonnistui yrityksessään ja peli pysyi maalittomana.

Meksiko siirtyi toisen puoliajan alussa ottelussa johtoon. Portugalin keskuspuolustaja Neto oli epäonnensoturi ja maali merkittiin hänen tekemäkseen.

Ottelu eteni 1-0-tilanteessa aina lisäajalle asti. Ensimmäisellä minuutilla varsinaisen peliajan loputtua Real Madridin toppari Pepe iski tasoituksen Ricardo Quaresman esityöstä.

Ottelun 104. minuutilla Portugalin hyökkääjä André Silva sai uuden mahdollisuuden, kun pallo vietiin jälleen 11. metriin. Tällä kertaa mies ei epäonnistunut ja hallitseva Euroopan mestari oli kiinni pronssimitaleissa lukemin 2-1.

Taistelu oli kiivasta aivan viime minuuteille asti. Meksikolla oli muutama erinomainen paikka tasoittaa ottelu, mutta Portugalin maalivahti Rui Patricio piti joukkuettaan pystyssä.

Molemmat joukkueet saivat vielä punaiset kortit kuuden minuutin sisällä toisistaan ja Meksikon valmentaja ajettiin katsomoon loppuhetkillä.

Ilman suurinta tähteään Cristiano Ronaldoa pelannut Portugali oli lopulta riittävän vahva puolustussuuntaan ja vei Confederations Cupin himmeimmät mitalit.