Seinäjoen Jalkapallokerhon päävalmentaja Manuel Roca on toiminut tehtävässään nyt hieman yli kuukauden.

SJK:n kausi ei ole sujunut parhaalla mahdollisella tavalla. Joukkueen tämän hetken sijoitus sarjataulukossa on vasta kymmenes, joskin matkaa kolmantena olevaan FC Lahteen on vain seitsemän pistettä.

Seinäjokelaisten taival Eurooppa-liigassa tyssäsi ensimmäisellä karsintakierroksella islantilaiseen KR Reykjavikiin, joka pudotti SJK:n kilpailusta yhteismaalein 2-0.

Veikkausliigassa viime kaudella kolmanneksi sijoittuneen joukkueen fokus on nyt sataprosenttisesti kotimaan sarjassa, jota Roca kuvailee äärimmäisen mielenkiintoiseksi.

– Tämä on uskomattoman tasainen sarja ja meidän täytyy keskittyä todella kovaa sarjapeleihin. Ei ajatella europelejä tai cup-finaalia, vaan keskitytään Veikkausliigan peleihin. Tässä sarjassa ei ole yhtään semmoista joukkuetta, joka olisi liian vahva voitettavaksi muille, analysoi Roca SJK:n verkkosivuilla.

– HJK on toki tällä hetkellä kärjessä, mutta jopa he voivat menettää pisteitä ja pelata heikompia otteluita. Täällä ei ole, kuten monessa muussa sarjassa, missä muiden joukkueiden on käytännössä mahdotonta voittaa kolmea tai neljää kovinta joukkuetta. Mielestäni tämä on hyvä ja pidän tästä sarjasta juuri sen vuoksi. Jokaisella joukkueella on täällä mahdollisuus hyvään sarjasijoitukseen.