Tottenhamin Hotspurin tähtihyökkääjä Harry Kane ei usko, että hänen joukkueensa tulisi kiirehtiä tai panikoida tämän kesän siirtoaikana.

Spursin paikalliskilpailijat Chelsea, Arsenal ja West Ham ovat laittaneet jo ison kasan rahaa liikkeelle siirtoikkunassa, ja lisää hankintoja on todennäköisesti luvassa. Tottenham ei ole vielä ostanut yhtäkään pelaajaa.

Kanen mukaan Tottenhamin on parempi olla hankkimatta pelaajia ollenkaan, jos vaihtoehtona on hankkia sellaisia pelaajia, jotka eivät välttämättä sovi manageri Mauricio Pochettinon pelitapaan.

– Meidän mielestämme ryhmämme on tarpeeksi hyvä. Monikaan pelaaja ei ole vaihtunut viime vuodesta, sanoi Kane ESPN:n haastattelussa.

Viime kaudella Tottenham sijoittui Englannin Valioliigassa toiseksi, edellään vain paikalliskilpailija Chelsea, joka on vahvistanut rivejään tänä kesänä jo Willy Caballerolla (Manchester City), Antonio Rudigerilla (AS Roma), Tiemoue Bakayokolla (AS Monaco) sekä viimeisimpänä Alvaro Moratalla (Real Madrid).

Kane uskoo, että Tottenhamilla on mahdollisuus taistella mestaruuksista täysin samalla ryhmällä ilman, että sen täytyy tehdä suurempia muutoksia pelaajistoonsa.

– Veimme mestaruustaiston loppuun asti. Manageri tulee tekemään päätöksensä, ja siirtoikkunaa on vielä paljon jäljellä, joten ei ole syytä panikoida tai kiirehtiä.

– Meidän näkökulmastamme me teemme vain kovasti töitä tietäen, että meillä on kasassa erityinen joukkue, jonka pelaajat ovat pelanneet toistensa kanssa jo vuosia. On tärkeää, että se kemia pysyy yllä.