FC Inter tiedotti tänään, tiistaina, tehneensä kaksivuotisen sopimuksen Mika Ojalan kanssa, lue uutinen. Ojalan sopimusta spekuloitiin jo kovaan ääneen sunnuntaina, kun mies istui VPS:aa vastaan Interin vaihtopenkillä.

Inter ja Ojala pääsivät yhteisymmärrykseen sopimuksesta jo viime perjantaina, mutta peliluvan saamisessa meni viikonlopun yli.

– Viikonloppuna saksalaiset ilmeisesti ovat jossain muualla kuin toimistossa. Ei sitten saatu pelilupaa vielä silloin, Ojala kertoi FC Inter TV:lle.

Parhaassa iässä olevalla Ojalalla, 29, on jo yli 200 ottelua pelattuna Veikkausliigassa ja nimenomaan Interin riveissä. Laiturina viihtyvä Ojala on erittäin kova vahvistus Veikkausliigaan. Seurauskollisuus painoi sen verran vaakakupissa, ettei Ojallalla ollut muita mahdollisuuksia Suomessa.

– Jos ollaan rehellisiä, niin ei ollut muita vaihtoehtoja Suomessa. Inter oli kokoajan ykkösvaihtoehto, jos Suomeen tullaan.

Ojala on harjoitellut Interin kanssa oikeastaan koko kesän. Lopullinen päätös Interiin palaamisesta tuli hiljattain.

– Varsinkin Saksan suuntaan pidin asian niin, että jos ei heinäkuun puoleen väliin mennessä tule jotain järkevää sieltä, niin sitten haluan päästä pelaamaan. Paljon sieltä oli kiinnostusta, mutta lopulta kiinnostus ei päätynyt sen pidemmälle, Ojala avasi siirtoneuvotteluja.