Lauantain veikkausliigakierroksella nähtiin tasaisia kamppailuja. Kolme tasapeliä jättävät sarjataulukon samaan asentoon, kuin missä se oli ennen kierrosta.

Ilves jakoi pisteet FC Interin kanssa pelin päättyessä tasalukemiin 1-1. Ilves aloitti maalinteon 47. minuutilla, mutta FC Inter kuroi eron kiinni vain kaksi minuuttia tämän jälkeen.

Apeasta 6-0 tappiosta palautuva IFK Mariehamn tasasi vastaavasti pisteet, kun HIFK saapui seuran vieraaksi. Helsinkiläiset johtivat ottelua ensimmäisellä puoliajalla, mutta IFK kipusi tasoihin ottelun toisella puoliskolla.

Myös KuPS ja FC Lahti jäivät yhtämittaisiksi. Kahden maalin takaa-ajoasemasta 2-2 tasoihin noussut KuPS varmisti yhden pisteen ottelusta vain kolme minuuttia ennen päätösvihellystä.