VPS antoi Bröndbytä vastaan täydelle Elisa Stadionille todella hienon ottelun. Valitettavasti se ei silti riittänyt jatkopaikkaan Eurooppa-liigan karsinnoissa.

Bröndby tarjosi vaasalaisille eväät jopa voittoon, mutta yksittäinen virhe ja tehottomuus miehen ylivoimalla käänsivät otteluparin tanskalaisille.

VPS sai otteluun unelma-alun. Vain 11 minuuttia ehdittiin pelata, kun Jerry Voutilainen vei isännät hienon kuvion päätteeksi johtoon.

Vepsu-maalivahti Marko Meeritsin hirvittävä virhe kasvoi ottelun kannalta harmillisen suureksi. Meerits sähläsi kulmapotkusta pallon omaan maaliin, jolla Bröndby tuli tasoihin.

Vaasalaiset eivät silti luovuttaneet. Ennen taukovihellystä VPS otti vielä komennon ottelussa. Ebrima Sohna ampui upeasti pallon tolpan kautta maaliin 40. minuutilla.

Toisella puoliajalla Bröndby antoi Vepsulle todellisen mahdollisuuden nousta ottelupariin tosissaan mukaan. Jan Kliment hölmöili nimittäin jo 51. minuutilla itsensä suihkuun suoralla punaisella kortilla.

Bröndby pystyi kuitenkin miehen vajaallakin puolustamaan todella tiiviisti. VPS ei pystynyt hyödyntämään miehen ylivoimaa ja Bröndbylle riitti jatkopaikkaan 2-1-tappiokin. Bröndby otti jatkopaikan yhteismaalein 3-2. Joka tapauksessa Vepsu esitti Bröndbytä vastaan todella hienon esityksen vieden ajoittain peliä omalla rohkealla pelitavallaan.