Englantilainen Jordon Fawcett asetti aikoinaan 25 euron vedon sille, että Wayne Rooney palaisi Evertoniin. Vedosta tuli tänä vuonna kuluneeksi seitsemän vuotta.

Viimein tuokin veto osui ja hän pääsi lunastamaan lappuaan. Vuonna 2010 Rooneyn Evertoniin paluulle annettiin hurja kerroin, jolla saisi satakertaisena rahansa takaisin.

Fawcett oli säilyttänyt vetolappua äidillään ja heti siirron varmistuttua hän kiirehti hakemaan sitä.

– Käänsin koko talon ylösalaisin, mutta en vain löytänyt sitä. Veljeni vain nauroi minulle, mutta minua ei paljon naurattanut. Se on paljon rahaa, Fawcett sanoo Manchester Evening Newsille.

Lopulta vetolappua ei löytynytkään, mutta muilla todisteilla mies sai noin 2500 euron voittonsa lunastettua. Rahoille oli välittömästi tiedossa käyttötarkoituskin.

– Meillä ei vaimoni kanssa alun perin ollut varaa häämatkaan, koska häät maksoivat niin paljon. Nyt tämä voitto vie meidät todennäköisesti Mallorcalle kahden lapsemme kanssa.

Entistä ironisemman tarinasta tekee se, että Fawcett on vannoutunut Manchester Cityn kannattaja. Hän teki vedon aikoinaan piruillakseen Manchester Unitedin kannattajille.