BBC uutisoi Liverpoolin kieltäytyneen FC Barcelonan 100 mijoonan euron tarjouksesta ostaa Philippe Coutinho riveihinsä.

Hylkäävä päätös on jo toinen lyhyen ajan sisään. Noin viikko sitten Liverpool kieltäytyi myymästä Coutinhoa 85 miljoonan euron hinnalla.

Kansainvälisessä jalkapallomediassa on spekuloitu, että mikäli Liverpool suostuisi myymään pelintekijän, tulisi summan olla lähempänä 150 miljoonaa.

Barcelonan neuvotteluvaltteihin ei kuulu Neymarin viimeviikkoisesta kaupasta saatu 222 miljoonaa euroa. Liverpool tietää seuran olevan rahoissaan ja vailla huippuhyökkääjää. Näin ollen on odotettavissa, että Barcelona tekee vielä uuden tarjouksen 25-vuotiaasta pelaajasta. Liverpoolilla, toisin kuin Barcelonalla, ei ole kiirettä.

Mahdollisena vaihtoehtona Coutinholle pidetään Borussia Dortmundin Ousmane Dembeleä. Säästöä ei Barcelonalle ole tässäkään tapauksessa tiedossa, sillä Dortmund kertoi Dembelen olevan kaupan 140 miljoonan euron hinnalla.

La Liga alkaa ensi viikon perjantaina. Siirtoikkuna sulkeutuu elokuun lopussa. Liverpool tai Dortmund tuskin haluaa tilanteeseen, jossa seuran tulisi löytää korvaaja pelintekijälle muutamassa viikossa.

Aika Barcelonan tiimalasissa alkaa käymään vähiin.