Borussia Dortmundin nuori ranskalaistähti Ousmane Dembele ei ilmestynyt joukkueen harjoituksiin tänään torstaina.

Dortmund ilmoitti Twitter-tilillään asiasta, ja päävalmentaja Peter Bosz kertoi, ettei hän ole kuullut 20-vuotiaasta Dembelestä torstaina mitään.

– Dembele ei ilmestynyt päivän harjoituksiin. Me emme tiedä, missä hän on. Emme ole saaneet häneen tänään yhteyttä, kertoi Bosz seuran sosiaalisen median välityksellä. Katso twiitti alta.

Borussia Dortmund

@BVB
🗯 #Bosz: "@dembouz war heute nicht beim Training. Wir haben versucht, ihn zu erreichen und hoffen, dass nichts Schlimmes passiert ist."

Dembele on useiden lähteiden mukaan FC Barcelonan kiikarissa. The Guardianin mukaan Dortmund on ilmoittanut espanjalaisseuralle, että he eivät edes harkitse kultakimpaleensa myymistä ilman, että saavat siirrosta vähintään 150 miljoonan euron korvauksen.

Ranskalaislehti L’Equipe kertoo, että Dembele matkaa tänään torstaina Barcelonaan allekirjoittamaan seuran kanssa pitkän sopimuksen.

Sports Illustratedin mukaan nuori ranskalaishyökkääjä otti viime viikon tiistaina harjoituksissa yhteen maalivahti Roman Burkin kanssa, mikä kiihdytti siirtohuhuja entisestään. Joukkuekavereiden piti lopulta repiä riitapukarit irti toistensa kimpusta.

Viime vuonna debyyttinsä Ranskan maajoukkueessa tehnyt Dembele siirtyi Saksaan viime kesänä kotimaansa Stade Rennaisista. Hän pelasi ensimmäisellä Dortmundin kaudellaan 49 ottelua, joissa hän teki yhteensä 10 maalia ja antoi 21 maalisyöttöä.