Kuten uutisoimme aiemmin, kreikkalainen Panathinaikos on ollut Bröndbyn maalitykki Teemu Pukin perässä. Bröndbyn päävalmentaja Alexander Zornigerin mukaan Panathinaikosin tarjoama summa Pukista ei ole lähellekään riittävä.

Pukki on aloittanut kauden väkevästi Tanskassa tehden viidessä ottelussa kaksi maalia. Viime kaudella suomalaishyökkääjä iski peräti 20 täysosumaa. Zornigerin mukaan Pukki ei ole näillä näkymin lähdössä.

– Olen kuullut, että he olisivat tarjonneet 1,5 miljoonaa euroa, mutta tuollaisella summalla he voivat havitella meidän akatemiapelaajia, Zorniger täräytti tanskalaiselle BT-lehdelle.

Pukki ei ole kommentoinut siirtohuhuja mitenkään. Siirtosumman on kuitenkin kohennuttava reilusti, mikäli Bröndby suostuisi neuvottelemaan Pukin siirrosta.

– Teemu on 27-vuotias, eli parhaassa iässä jalkapalloilijana. Viime kaudella hän teki 20 maalia. Jos he (Panathinaikos) etsivät halvinta ratkaisua, heidän täytyy lähestyä halvinta seuraa. Teemu on Bröndbyn pelaaja nyt ja jatkossa, Zorniger totesi.

Lähde: footy.dk