Chelsean brasilialainen laitahyökkääjä Willian on paljastanut, miten hän oli siirtyä Manchester Unitediin, entisen valmentajansa Jose Mourinhon suojatiksi, ennen kuin hän päätti jäädä lontoolaisseuraan.

Willian, 29, voitti viime kaudella uuden Chelsea-managerin Antonio Conten alaisuudessa Valioliigan mestaruuden, mutta hänellä oli henkilökohtaisesti huomattavasti vaikeampaa. Brasilialaisen perheessä oli sattunut tragedia, hän menetti peli-ilonsa ja peliaika oli muutenkin vähissä.

Portugalilaisen Mourinhon valmentaessa Chelseassa, Willian kuului valmentajan suosikkeihin.

Vaikean viime kauden jälkeen Willian harkitsi lähtöä, mutta päätti kuitenkin nopeasti, että hänen tulevaisuutensa on sinipaidoissa.

– Agenttini kävi muutamia keskusteluja. Työskentelin Mourinhon kanssa ja minusta tuli myös hänen ystävänsä, kertoo Willian Goalille.

– Hän pitää minusta paljon ja minä pidän hänestä paljon valmentajana ja ihmisenä. Hän on luottanut minuun ja minun työhöni, ja olen hänelle siitä erittäin kiitollinen.

– Manchester tavoitteli minua ja puhui agenttini kanssa, mutta mitään ei tapahtunut, sillä Chelsea ei halunnut neuvotella minusta ja olen erittäin onnellinen Chelseassa.