Eintrach Frankfurt piti tänään tiedotustilaisuuden. Seurajohtaja Fredi Bobic kertoi, että seuran suomalaismaalivahti Lukas Hradecky ei ole vieläkään allekirjoittanut uutta sopimusta.

Sopimustarjouksen hylkäys on tosin ollut tiedossa jo aiemmin. Bobic kertoi, että seura aikoo nyt rauhoittaa tilanteen. Hradeckylla on sopimustaan Eintrachtin kanssa jäljellä enää vuosi.

Deutsche Welle -lehden mukaan Bobic uskoo suomalaisveskarin pelaavan seurassa vielä tämän kauden ja lähtevän ensi kesänä kohti uusia haasteita.

DW Sports

@dw_sports

DW Sports

@dw_sports
Frankfurt's CEO of Sports Fredi Bobic also confirmed Boateng signing was close. "We are preparing for him to soon be a Frankfurt player."
Bobic also confirms GK Lukas Hradecky has rejected a new contract. Bobic expects the Finn to see out final year and leave in 2018.

Eilen La Liiga -seura Las Palmasista itsensä irtisanonut ja sittemmin Eintrachtiin yhdistetty Kevin Prince Boateng oli aiheena vahvasti esillä tiedotustilaisuudessa.

Bobic kertoi, että Boateng ei ole vielä saapunut Frankfurtiin, mutta seura valmistelee hänen tuloaan. Bobic toivoi, että asia saataisiin hoidettua nopealla aikataululla.