FC Inter johti ensimmäisen puoliajan jälkeen PS Kemiä lauantain Veikkausliigan ottelussa peräti 3-0. Turkulaisjoukkue lähti otteluun ilman suurimpia tähtiään kapteeni Timo Furuholmia sekä Mika Ojalaa.

Furuholm kärsii varoitustilin täyttymisestä johtuvaa pelikieltoa, Ojala on loukkaantuneena. Kaiken lisäksi Interin sairastuvalla ovat myös paras maalintekijä Njazi Kuqi, Kevin Mombilo, Guy Gnabouyou, Mika Mäkitalo, Lucas Garcia sekä Niko Markkula.

Merkittävät poissaolijat eivät kuitenkaan haitanneet, kun Inter pyöritteli PS Kemiä ensimmäisellä puoliajalla miten halusi. Petros Kanakoudis vei vieraat johtoon 16. minuutilla. Henri Lehtonen lisäsi johtoa muutama minuutti myöhemmin ja nuori hyökkääjä Benjamin Källman viimeisteli upealla ”takavasaralla” Interin kolmannen osuman 23. minuutilla. Katso maali alta, jos et näe, voit katsoa sen täältä.

Veikkausliiga

@Veikkausliiga
MAALI! @kemikings - @FCINTERofficial 0-3! Suoraan lähetykseen tästä >> bit.ly/2mXyG5Y #Veikkausliiga

Pelikiellon vuoksi poissa kokoonpanosta ollut Furuholm löysi heti syyn Interin hyvälle vireelle Kemissä.

– Saatiin kaikki puujalat pois kokoonpanosta, niin alkoi kulkemaan, mies kirjoitti Twitterissä pelikaveri Ojalalle.

– Se on just näin, tänään menee kaikki, Ojala vastasi.

Katso twiitit alta, jos et näe, voit katsoa ne täältä.