HJK murskasi SJK:n Seinäjoella lukemin 0–6. HJK:n maaleista vastasivat Rafinha, Sebastian Dahlström, Filip Valencic, Evans Mensah kertaalleen sekä Akseli Pelvas kahdesti.

Rafinha aloitti maalinteon jo ottelun seitsemännellä minuutilla upealla kaukolaukauksella ja ottelussa mentiin tauolle lukemissa 0–1.

Toisen puoliajan alussa Dahlström ja Valencic näyttivät myös seinäjokisille kaukolaukauksien mallia. Vain minuutti tästä ja Evans Mensah ampui HJK:n neljännen maalin.

Entinen SJK-hyökkääjä Akseli Pelvas viimeisteli loppulukemat pilkulta, kun Marc Vales kaatoi Ousman Jallow’n rangaistuspotkun arvoisesti. Vain hetkeä aiemmin Pelvas oli tehnyt vanhan kotiyleisönsä edessä illan ensimmäisensä, kun Dani Hatakka lahjoitti pallon suoraan HJK-hyökkääjän jalkaan.

HJK voitti myös joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen tällä kaudella samoin luvuin.