Mikkelin Palloilijat otti Kakkosessa 3-1-kotivoiton Klubi 04:sta keskiviikkoiltana Mikkelissä. Ottelun päähuomio kohdistui ottelun loppuhetkillä tapahtuneeseen vaaralliseen tilanteeseen.

MP:n toppari Mikko Hiltunen sai osuman päähän ja menetti tajuntansa hetkeksi. Ottelu oli pysähdyksissä yli 25 minuuttia, kun Hiltusta hoidetttiin. Lopulta ambulanssi haki pelaajan pois kentältä sairaalahoitoon. Ottelussa pelattiin peräti puoli tuntia lisäaikaa.

SuomiFutis-sivusto tavoitti MP:n joukkueenjohtaja Mika Korpelan torstaiaamupäivällä, joka vahvisti, ettei Hiltusella ole hengenvaaraa.

– Sen voin sanoa, että hänellä ei ole hengenvaaraa, mutta muuta en vielä osaa sanoa. Mikko lupasi laittaa viestiä minulle heti, kun tietää enemmän, Korpela kertoi puhelimitse.

MP:lle voitto oli makoisa, sillä Klubi 04 on Kakkosen A-lohkossa toisena ja mikkeliläiset kuudentena. MP:n päävalmentaja Janne Loukiaisen mukaan voitto oli omistettu loukkaantuneelle Hiltuselle.

– Ennen viimeistä neljää minuuttia sovittiin, että hoidetaan tämä homma Mikolle ja näin jätkät teki! päävalmentaja Loukiainen kertoi seuran nettisivuilla.

Länsi-Savon mukaan Hiltunen pääsisi kotiutumaan sairaalasta vielä torstain aikana.

Muokattu 17.8. klo. 14.37: Lisätty Länsi-Savon tieto uutiseen.