Nyt on sitten valmistavat pelit pelattu. Bundesliiga alkaa meillä perjantaina. Tulimme Müncheniin jo torstaina ja viimeinen valmistautuminen perjantain peliin alkoi. Edessä on ennakolta koko kauden kovin ottelu, Bayern München vieraissa. Ei siitä paljoa haaste pahene, mutta me olemme valmiita iskemään yllätyksen pöytään saman tien. Tavoitteena on vähintään tasuri, miksei jopa voitto?

Tuollaiset tulokset ovat täysin mahdollisia. Meidän treenikautemme meni hyvin ja sairastupa on miltei tyhjä. Meillä on hyvä nippu mukana ja asenne on sellainen, kuin Werkselfin perinteisen asenteen pitääkin olla. Kovalla työllä saadaan tulosta, jopa Bayernia vastaan vieraissa.

[nosto tasoitus=”oikea”]Kovalla työllä saadaan tulosta, jopa Bayernia vastaan vieraissa.[/nosto]

Tietysti kaiken pitää mennä nappiin eikä Bayern saa olla parhaimmillaan. Heillä on jonkin verran loukkaantumisia eikä treenikausi mennyt ihan nappiin. Mutta Bayern on Bayern, ylivoimainen mestarisuosikki tälläkin kaudella. Ja onhan se huikea nippu, ei voi muuta sanoa. Ei voittamaton kuitenkaan.

Meillä ei ole mitään hävittävää. Münchenissä on kiva aloittaa kausi, tunnelma on ainakin kohdallaan täpötäydellä Allianz Arenalla. Onhan se myös fakta, että ennakolta kauden pahin peli on ensimmäisen kierroksen jälkeen hoidettu. Toivottavasti yllätystulos mukanamme palaamme sitten Leverkuseniin valmistautumaan kotiavaukseen.

Itse odotan, että tulen pelaamaan perjantaina. Viime matsit ovat menneet hyvin, pelillisesti ja myös tehojen puolesta. Treenikausi meni ihan nappiin. Kun olen joka matsissa päässyt vähintään vaihdosta kentälle niin miksi näin ei kävisi myös avausmatsissa? Tuli käsky sitten avaukseen tai vaihdosta sisään, itseluottamus on varmasti kohdallaan. Danger on valmiina.

[nosto tasoitus=”oikea”]Kun olen joka matsissa päässyt vähintään vaihdosta kentälle niin miksi näin ei kävisi myös avausmatsissa?[/nosto]

Pitää lyödä kova tavoite myös itselle pöytään. Lähden siitä, että verkko heilahtaa Allianz Arenalla. No, ei hyökkääjä voi muilla tavoitteilla peliin lähteäkään. Muuten sitä on täysin väärässä paikassa.

Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin hyökkääjä Joel Pohjanpalo on SuomiFutis-sivuston asiantuntija, jonka ”Jollen Danger Zone” tuo iloa lukijoillemme kolumnien ja videoiden muodossa (uutinen).

Joel Pohjanpalo
Twitter: JPohjanpalo