Liverpoolin mangeri Jürgen Klopp on varoittanu Barcelonaa siitä, että Lionel Messin sopimuksen ulosostohinta saattaa olla liian alhainen. Katalonialaisseura menetti juuri brassitähti Neymarin, kun ranskalainen PSG maksoi tämän sopimukseen kirjatun yli 200 miljoonan maksun.

– Tähän asti oltiin sitä mieltä, että esimerkiksi Lionel Messin 300 miljoonan euron hinta on mahdottoman iso. Nyt sekin vaikuttaa mahdolliselta. He (Barcelona) ovat vain asettaneet hinnat (pelaajilleen) sattumanvaraisesti ja nyt näin vain tapahtui, Klopp sanoi The Sun –lehden mukaan.

La ligan sääntöjen mukaan kaikkien pelaajien sopimuksissa tulee olla ulosostopykälä. Lionel Messillä se on Kloppin mainitsema 300 miljoonaa euroa.

Saksalaismanageri uskoo, että hänellä on ratkaisu kasvavien siirtosummien pysäyttämiseen tiettyyn pisteeseen. Se olisi pelaajien hintaraja, joka olisi kaikkialla sama.

– Isoimmat seurat voisivat vain päättää mihin raja asetettaisiin. Se voisi olla 150 miljoonaa tai 550 miljoonaa euroa tai mitä tahansa. Sitten kukaan ei enää valittaisi.