Barcelonan espanjalaisen keskikenttäpelaajan Sergi Roberton kärsivällisyys on loppumassa, kertoo Sport.

Roberto, 25, on useana kautena jo koputellut edustusjoukkueen ovia, mutta hänelle ei ole löytynyt vakituista paikkaa Barcelonan kokoonpanossa. Viime kauden lopulla Robertolle löytyi paikka avauskokoonpanosta useastikin, mutta Ernesto Valverden tultua seuran päävalmentajaksi Roberto on kesän peleissä pudonnut jälleen vaihtomiehen rooliin.

Barca-kasvattia on monena vuonna kosiskeltu jo muualle, mutta hän on päättänyt taistella peliajasta rakastamassaan suurseurassa. Roberto koki kuitenkin kovan kolauksen, kun Barcelona tiedotti tällä viikolla hankkineensa brasilialaisen keskikenttäpelaajan Paulinhon riveihinsä 40 miljoonalla eurolla.

Sportin mukaan Roberto ei koe, että Barcelona luottaisi häneen tarpeeksi antaakseen hänelle peliaikaa, minkä vuoksi seura hankki Paulinhon hänen pelipaikalleen.

Roberto on saanut tarjouksia Italiasta Juventukselta ja AC Milanilta, mutta hän on Sportin tietojen mukaan kiinnostuneempi suuntamaan Englantiin, jossa Valioliigan jätit Chelsea ja Manchester United odottavat jo häntä.