Manchester United jatkoi vahvoja otteitaan Valioliigassa lauantaina kaatamalla Swansean vieraskentällä maalein 4-0.

Ensimmäinen puoliaika meni tasaisissa merkeissä, vaikka United peliä veikin. United sai todellisen pukukoppimaalin juuri ennen taukovihellystä. Paul Pogba jatkoi päällään kulmapotkusta annetun keskityksen ylärimaan, mutta toppari Eric Bailly seurasi tilanteen ja viimeisteli pallon verkkoon maaliviivalta.

Toisella puoliajalla Swansea sai muutamia tekopaikkoja, mutta ei onnistunut ohittamaan David de Geaa.

Viimeinen kymmenminuuttinen oli synkkä kotijoukkueelle. 80. minuutilla tuore tähtihankinta Romelu Lukaku teki jo kauden kolmannen osumansa. Vain parisen minuuttia edellisestä Pogba vei vieraat jo 3-0-johtoon.

Maali-iloittelu jatkui vielä 84. minuutilla, kun vaihdosta tullut Anthony Martial teki ottelun loppulukemat.

United on antanut nyt todellisen myrskyvaroituksen tasostaan, sillä kahdessa ottelussa se on tehnyt kahdeksan osumaa ja pitänyt oman maalin puhtaana. Ensimmäisessä ottelussa ManU voitti West Hamin samoin lukemin 4-0. Seuraavaksi United kohtaa kotonaan Leicester Cityn.