Koko jalkapalloileva maailma odottaa huippuhyökkääjä Neymarin ennakoidun siirron vahvistusta. Juuri maksettu 222 miljoonan euron ulosostolauseke tekee miehestä heittämällä maailman kalleimman pelaajan.

Odotellessaan lopullisen siirron vahvistumista espanjalaislehti Marca listasi, mitä 25-vuotiaasta pelaajasta oikeataan tiedetään pelikentän ulkopuolella.

Lähes jokaisen päivänsä sosiaaliseen mediaan jakavaa Neymaria pidetään Marcan mukaan siviilissä varsin erilaisena henkilönä kuin mitä hän on ammattissaan. Marca kutsuu Neymaria ekstentrikoksi, eli erikoisuuteen taipuvaksi persoonaksi.

Vuonna 2015, ollessaan 23-vuotias Neymar osti hetken mielijohteesta 10 miljoonaa euroa maksaneen yksityislentokoneen. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä mies täydensi varustustaan välittömästi hankkimalla huvijahdin.

Trendejä ja muoti-ilmiöitä luova pelaaja käyttää kuukausittain tuhansia euroja kampaajalle ja jatkuvaan tyylileikittelyyn.

Yleellisestä elämäntavasta nauttiva Neymar tykkää jakaa kokemuksensa kaveriensa kanssa. Lapsuudentoverit nimittäin matkustavat kaikkialle hyökkääjätähden mukana.

Neymarin ja hänen isänsä välinen suhde on niin läheinen, että pelaaja soittaa isäukolle ennen jokaista peliä. Vastaavasti suhde siskoon on erityinen. Siskon näyttäviä syntymäpäiväjuhlia on monasti edeltänyt Neymarin loukkaantuminen tai pelikielto, joka on pitänyt tämän poissa kentältä.

Vaarallisista tilanteista viehtyvä peluri nauttii jalkapallon ohella myös pokerista – kuten monet hänen kollegansa.