AS Monacon kannattajaryhmä Ultras Monaco 1904 on ilmaissut pettymyksensä seuran teinitähden Kylian Mbappen viimeaikaiseen käytökseen.

Mbappe, 18, on ollut Euroopan suurjoukkueiden kiikareissa koko kesän. Ranskalaislähteiden mukaan Monacon kilpailija Paris Saint-Germain on kuitenkin tällä hetkellä lähimpänä ranskalaisnuorukaisen kaappaamista.

PSG hankki jo aiemmin tänä kesänä brasilialaishyökkääjä Neymarin, josta pariisilaisseura maksoi ennätykselliset 222 miljoonaa euroa.

The Telegraphin mukaan Paris Saint-Germain yrittää kiertää Euroopan jalkapalloliiton UEFA:n taloudellisen reilun pelin sääntöjä tekemällä Mbappesta 140 miljoonan euron tarjouksen. Kaupan jujuna olisi, että Mbappe liittyisi ensiksi pariisilaisseuraan lainasopimuksella ja vasta myöhemmin vakituisella diilillä. PSG on myös tarjoamassa brasilialaista laitapelaajaansa Lucas Mouraa Monacolle kaupan kylkeen.

Mbappe on pelannut tällä kaudella vasta yhdessä Ranskan Ligue 1:n ottelussa. Hänet pudotettiin ensiksi penkille ja myöhemmin kokonaan ulos kokoonpanosta. L’Equipen mukaan teinitähti olisi viime viikolla tapellut harjoituksissa joukkuekaverinsa Andrea Raggin kanssa, minkä vuoksi hän ei ollut perjantaina kokoonpanossa, kun AS Monaco kohtasi Metzin.

The Telegraphin tietojen mukaan Mbappe on myös hylännyt Monacon tekemän sopimustarjouksen, joka toisi hänelle noin 143 000 euroa viikossa.

Mbappe kuului viime kaudella Monacon kirkkaimpiin tähtiin iskemällä 26 maalia 44 ottelussa. Seuran ultrakannattajien mukaan moisen ottelumäärän kanssa ei kuitenkaan ole asiaa lähteä diivailemaan.

– Viime aikoina olemme hämmästyneinä ja närkästyneinä seuranneet median esittämiä lukuja Mbappen siirrosta sekä seuramme hänelle tarjoamasta palkasta, kertoi kannattajakerho tiedotteessaan.

– Me uskomme, että yksikään pelaaja ei ole niin monen miljoonan euron arvoinen. Me uskomme, että jalkapallo on kaikille ja arvoihin, kuten rakkauteen ja kunnioitukseen seuraa kohtaan, jota olet edustanut koko urasi ajan. Me emme voi hyväksyä sitä, että yksi pelaajistamme on käyttäytynyt tällä tavalla ja vaatinut tuollaisia summia, vaikka hänellä on takanaan vasta pari tusinaa otteluja ammattilaistasolla.

– Haluaisimme muistuttaa Kylian Mbappea ja hänen klaaniaan, että mikään tai kukaan ei ole AS Monacon yläpuolella.