Parhaillaan vapaana agenttina oleva ruotsalaishyökkääjä Zlatan Ibrahimovic saattaa tehdä paluun Italian Serie A:han kertoo, ESPN.

Ibrahimovic, 35, jäi joukkueetta, kun Manchester United päätti antaa hänen sopimuksena kulua kesällä loppuun. Ruotsalaistykki loukkasi polvensa pahasti keväällä Eurooppa-liigan ottelussa Feyenoordia vastaan ja hänen odotetaan palaavan pelikentille vasta vuodenvaihteessa.

Hän on kuntouttanut itseään ManU:n tiloissa, ja Unitedin manageri Jose Mourinho on vihjaillut, että Ibrahimovicille voisi löytyä paikka joukkueesta, kunhan hän on taas täydessä kunnossa.

Ibrahimovicille löytyy kuitenkin kysyntää myös muualta, ja yksi kiinnostuneista seuroista on hänen entinen työnantajansa AC Milan, jossa hän pelasi vuosina 2010-2012.

Milanolaisjoukkueen urheilutoimenjohtaja Massimo Mirabelli on ainakin avoin ajatukselle ruotsalaisen paluusta.

– Ibrahimovic? Elämässä ei koskaan saa sanoa ei koskaan. Ehkäpä vanha tuttavamme voisi tulla takaisin, sanoi Mirabelli Sport Mediasetin haastattelussa.

– En halua vihjata mitään Ibran suuntaan, siitä ei ole tässä kyse. Me pidämme jalkamme maassa. Arvioimme tilanteemme ja tarpeemme elokuun 15. päivän jälkeen.

Ibrahimovic ampui 56 maalia AC Milanille 85 ottelussa ja voitti joukkueen kanssa Serie A:n mestaruuden kaudella 2010-11.