Kreikan suurseura Panathinaikos ei ole enää tanskalaislehti Tipsbladetin mukaan kiinnostunut Bröndbyn suomalaishyökkääjä Teemu Pukista.

Panathinaikos oli tiettävästi kiinnostunut Pukista, mutta kreikkalaisseuran tarjoama siirtosumma ei kelvannut Bröndbylle. Bröndbyn päävalmentaja Alexander Zournigger kommentoi, että Panathinaikosin tarjoamalla siirtosummalla (1,5 miljoonaa euroa) saisi vain heidän akatemiapelaajia.

Panathinaikos pääsi keskiviikkona sopimukseen Boca Juniorsia edustaneen 26-vuotiaan argentiinalaishyökkääjä Andres Chavezin kanssa. Chavez on siirtymässä Kreikkaan kolmivuotisella sopimuksella.

Panathinaikos on halunnut vahvistusta nimenomaan keskushyökkääjän paikalle. Chavezin siirron myötä seura ei ole enää tanskalaislehden mukaan kiinnostunut Pukin hankkimisesta. Pukilla on sopimustaan jäljellä Bröndbyn kanssa enää vuosi. Lue lisää Pukin siirtokuvioihin liittyviä uutisia täältä.

Panathinaikos F.C.

@paofc_
Μπείτε στο επίσημο κανάλι του Παναθηναϊκού στο youtube και δείτε αποκλειστικά πλάνα από την άφιξη του @chavezandres1 στην Αθήνα #PAOTV