Espanjalainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja Marco Asensio, 21, teki viime kaudella läpimurron Real Madridin kokoonpanossa. Seura haluaa pitää kiinni nuorukaisesta, joka on herättänyt kiinnostusta myös muissa suurseuroissa.

Asensio teki Espanjan Supercupin kaksiosaisessa finaalissa kaksi osumaa FC Barcelonaa vastaan. Asension perässä on huhuiltu olevan muun muassa PSG, mutta nuorukainen ei huhuista ollut moksiskaan, lue miehen kommentit PSG:n kiinnostuksesta täältä.

Real Madridin seurapresidentti Florentino Perez haluaa pitää Asension pitkään Santiago Bernabeulla. Perez on espanjalaisen Marca-lehden mukaan valmistelemassa uutta jatkosopimusta nuorukaiselle.

Asensio siirtyi viime kaudeksi Realiin Espanyolista ja nykyinen sopimus on voimassa vuoteen 2022. Nykyisen sopimuksen ulosostohinta on 350 miljoonaa euroa. Espanjalaistähti tienaa noin 3,5 miljoonaa euroa vuodessa.

Uusi jatkosopimus toisi Asensiolle palkankorotuksen 4,5 miljoonaan euroon vuodessa ja ulosostohinta nousisi sen myötä peräti 500 miljoonaan euroon. Lisäksi uusi jatkosopimus olisi voimassa vuoteen 2023 saakka.

Asensio nousisi uuden ulosostohinnan myötä samaan kategoriaan Real Madridissa kuin Luka Modric, Toni Kroos sekä tuore hankinta Dani Ceballos. Vain BBC-kolmikolla (Cristiano Ronaldo, Karim Benzema, Gareth Bale) on suuremmat ulosostohinnat sopimuksissaan.