Hän on monipuolinen, hän vaaraksi maalivahdille – hän pelaa kuin isot pelurit konsanaan! Näillä sanoilla saksalaislehti Bild suitsuttaa eilen debyyttinsä tehnyttä Bayern Münchenin Corentin Tolissoa.

23-vuotias Tolisso kykeni vakuuttamaan katsojat ja seuransa heti ensimmäisessä ottelussaan Bayer Leverkusenia vastaan. Mies onnistui heti maalinteossa ja oli mukana rakentelemassa Bayernin vaarallisia hyökkäyskuvioita. Bayern voitti ottelun lopulta lukemin 3-1.

Bild kiitteli Tolissoa myös hyvästä pallokontrollista ja upeista syötöistä. Bildin juoksukoneeksi kutsuma ranskalainen teki ottelussa 26 sprinttiä ja 73 kovatahtista juoksua. Näillä tilastoilla mies pääsi seuransa kärkeen. Matkassa mitattuna Tolisson (11,2 km) ohi meni vain Joshua Kimmich (11,8 km).

Tolisso hankittiin Bayerniin tänä kesänä Lyonista 41,5 miljoonan euron hinnalla. Nuorukaisesta tuli näin ollen Bayernin seurahistorian kallein hankinta.

Bild ennustaa, että jahka tulokas jatkaa samaan malliin, tulee hänestä vielä todella tärkeä ase Bundesliigan hallitsevalle mestarille.