Manchester City ja Everton päätyivät Valioliigan maanantain ottelussa 1-1-tasatulokseen.

Evertonin osumasta vastasi 35. minuutilla Wayne Rooney. Kyseessä oli Rooneyn 200. maali Valioliigassa. Hän teki joukkueensa ainoan osuman myös sarjan avauskierroksella, kun Everton voitti Stoke Cityn 1-0.

Manchester Cityn takaa-ajo hankaloitui, kun laitapuolustaja Kyle Walker otti kaksi keltaista korttia hieman ennen ensimmäisen jakson päättymistä, ja kotijoukkue joutui pelaamaan loput ottelusta miehen vajaalla.

City tuli kuitenkin kymmenen miehen voimin tasoihin, kun peliä oli takana 82 minuuttia. Everton-puolustaja Mason Holgate epäonnistui purussaan ja pallo laskeutui pilkun tietämille Raheem Sterlingille, joka iski sen suoraan ilmasta maaliin.

Loppuminuuttien ajan molemmat joukkueet joutuivat pelaamaan vain kymmenellä miehellä, kun Evertonin keskikenttäpelaaja Morgan Schneiderlin otti toisen varoituksensa 88. minuutilla. Ensimmäisen lappunsa hän otti jo seitsemän minuutin jälkeen.