Real Madrid on voittanut Atletico Madridin Mestarien liigan finaalissa San Sirolla. Ottelu oli varsinaisen peliajan jälkeen tilanteessa 1-1. Jatkoajalla ei nähty lisäosumia. Real voitti lopulta rangaistuspotkukilpailun maalein 5-3.

”Los Blancos” johti ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen Sergio Ramosin maalilla. Real-kippari pääsi laittamaan pallon lähietäisyydeltä Atleticon verkkoon.

Atletico tuli toiselle puoliajalle entistä vahvempana. Heti 47. minuutilla Pepe kaatoi kärkimies Fernando Torresin ja joukkue sai rangaistuspotkun. Huippukauden pelannut Antoine Griezmann laukoi kuitenkin pilkulta tulisesti ylärimaan.

Vaihdosta kentälle tullut Yannick Carrasco oli pirteässä vireessä. Atleticon vahva hyökkäyspeli altisti kuitenkin joukkueen myös vastahyökkäyksille. Muun muassa Karim Benzemalle ja Cristiano Ronaldolla oli omat paikkansa. Kumpikaan ei kuitenkaan onnistunut maalinteossa.

Atletico nousi kuitenkin tasoihin. Juanfranin loistava keskitys löysi vaihtomies Carrascon, joka tasoitti ottelun.

Ensimmäisen 90 minuutin aikana ei nähty enempää maaleja, joten ottelu eteni jatkoajalle. Molemmat joukkueet vaikuttivat 30 minuutin mittaisen jatkoajan aikana hieman väsyneiltä. Real pääsi kuitenkin paremmille paikoille.

Realin pelaajista rangaistuspotkuissa onnistuivat Lucas Vazquez, Marcelo, Gareth Bale, Sergio Ramos sekä ratkaisevan rankkarin upottanut Cristiano Ronaldo.

Atleticosta onnistuivat pilkkukisassa Antoine Griezmann, Gabi ja Saul Niguez. Atleticon epäonnensoturi oli laitapakki Juanfran, jonka pilkku meni tolppaan.

Real Madrid on voittanut Mestarien liigan (ja sen edeltäjän Euroopan cupin) yhteensä 11 kertaa. Toiseksi menestyneimmällä AC Milanilla on seitsemän titteliä.

Atletico on hävinnyt Mestarien liigan finaalin nyt kolmesti. Real voitti Atleticon myös kaksi vuotta sitten.